Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

ΠΗΓΕ ΓΙΑ... ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΑΜ ΜΕ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ Η ΤΣΣΚΑ!

Προσπάθεια για να κάνει το... μπαμ του καλοκαιριού με την απόκτηση του Γιώργου Πρίντεζη από τον Ολυμπιακό, πήγε να κάνει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το έγκυρο "eurohoops".

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του "eurohoops" η Ρωσική ομάδα ήταν αποφασισμένη να πληρώσει στον Έλληνα παίκτη ένα ποσό για τριετές συμβόλαιο κοντά στα 6 εκ. ευρώ! 

Στη συνέχεια κινήθηκε επίσημα και ζήτησε από τους πρωταθλητές Ελλάδος τον παίκτη, έτοιμη να καλύψει και μπάι – άουτ, πέρα από το πολύ μεγάλο συμβόλαιο που προσέφερε στον Πρίντεζη. Αν προχωρούσε, θα ήταν ένα πολύ μεγάλο ντιλ, από τα μεγαλύτερα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη.

Το συμβόλαιο του Έλληνα παίκτη με τον Ολυμπιακό λήγει το καλοκαίρι του 2017. Τα λεφτά που του έδινε η ΤΣΣΚΑ και αυτά που ενδεχομένως θα μπορούσε να πάρει αν τελικά προχωρούσε το θέμα, έχουν πολύ μεγάλη διαφορά με το νυν συμβόλαιό του, τόσο ανά έτος όσο και στην τριετία… συνολικά.

Ο Πρίντεζης σεβάστηκε το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τον Ολυμπιακό και δεν μίλησε καθόλου με την ΤΣΣΚΑ.

Ο Ολυμπιακός άκουσε τις σκέψεις της ΤΣΣΚΑ και για το μπάι – άουτ που έδινε η Ρωσική ομάδα, αλλά σε καμία περίπτωση δε συζητούσε με το ποσό που άκουσε. Το ποσό που συζητούσε ο Ολυμπιακός ήταν... “εξωπραγματικό” για τα δεδομένα της εποχής και προφανώς με τον τρόπο του έδειξε ότι ο παίκτης δεν είναι προς... παραχώρηση!

Η ΤΣΣΚΑ πάντως απέδειξε για μια ακόμα φορά πως λειτουργεί με άκρως επαγγελματικό τρόπο. Προσπάθησε να κάνει μια μεγάλη κίνηση, ενημέρωσε τον Ολυμπιακό αφού γνώριζε πως ο μεταγραφικός της στόχος έχει συμβόλαιο και όταν είδε πως η απόκτηση του Πρίντεζη δεν είναι εφικτή, αποχώρησε από την διεκδίκησή του και υπέγραψε τον Βίκτορ Χριάπα, που αρχικά δεν ήταν στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν... 
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :