Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

«ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΙΔΟ»!



O πρόεδρος της Τίγκρες κάνει πλέον σε... καθημερινή βάση δηλώσεις για τον Άλαν Πουλίδο και την υπόθεσή του, εκφράζοντας τη μεγάλη του ενόχληση.

«Φυσικά και είμαι έξαλλος με τον Άλαν Πουλίδο. Είμαι πολύ ενοχλημένος. Ποιός δεν θα ήταν;», ήταν μόνο μία από τις ατάκες του Αλεχάντρο Ροδρίγκες, του ισχυρού άνδρα της Τίγκρες.

Ο Ροδρίγκες αφού τόνισε πως θεωρεί τον Ολυμπιακό μία πολύ μεγάλη, σοβαρή και οργανωμένη ομάδα που δεν θα προχωρούσε ποτέ σε παράβαση των κανονισμών, μίλησε για την... επόμενη μέρα.

Ο Ροδρίγκες γενικότερα είπε πολλά. Επανέλαβε πως περιμένει τις αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων και των θεσμών και την δικαίωση της ομάδας του.

«Για μένα θα είναι γελοίο το να επιτραπεί στον παίκτη να αγωνιστεί κανονικά και δίχως πρόβλημα στην Ευρώπη μετά τα όσα έχουν γίνει», συμπλήρωσε ενώ αναφέρθηκε ξανά στην Τσίβας και σε άλλες μεξικανικές ομάδες που θέλουν τον Άλαν Πουλίδο.

Όπως έχουμε αναφέρει από πλευράς ερυθρόλευκων δεν προκύπτει η παραμικρή ανησυχία και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο ανακοίνωσαν την μεταγραφή του.

Όπως φυσικά δεν ανησυχεί και ο ίδιος ο Πουλίδο.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :