Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΦΙΝΜΠΟΓΚΑΣΟΝ!



Ο Φινμπόγκασον στέλνει το... μήνυμά του μέσα από το "gazzetta.gr" και έρχεται πανέτοιμος στον Ολυμπιακό για να καλύψει το περσινό χαμένο έδαφος!

Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, δίνει τεράστιο κίνητρο στον Ισλανδό, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στα προπέρσινα στάνταρ του και να κάνει αισθητή την παρουσία του σε επίπεδο Champions League.

Η λακωνική του δήλωση άλλωστε στην ιστοσελίδα τα λέει όλα... «Είμαι πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη που πήραν τα πράγματα. Θα παίξω σε ένα μεγάλο κλαμπ όπως είναι ο Ολυμπιακός, όπου θα έχω την ευκαιρία να παίξω στο Champions League, κάτι που ήθελα όλα αυτά τα χρόνια».

Όσον αφορά τον τραυματισμό του; Πηγή από την Σοσιεδάδ ανέφερε ότι ο Φινμπόγκασον είναι απόλυτα έτοιμος σωματικά. Έχει ξεπεράσει οριστικά τον τραυματισμό του, γεγονός που είναι ξεκάθαρο στις προπονήσεις. Σύμφωνα με τα όσα κλεγονται στην Ισλανδία, ο παίκτης είναι ακόμα λίγο επηρεασμένος από τον τραυματισμό του και από το ότι δεν κατάφερε να προσαρμοστεί, αλλά μόνο ψυχολογικά. Σωματικά, βρίσκεται στο 100%. Παράλληλα, είναι ενθουσιασμένος από την προοπτική του Champions League και δηλώνει πανέτοιμος να ανεβάσει στροφές και με τη φανέλα της Εθνικής.

Όταν πέρυσι η Ρεάλ Σοσιεδάδ έβγαζε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό από τα ταμεία της για την απόκτηση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον, οι διοικούντες θεωρούσαν ότι έχοντας χτυπήσει λαβράκι, θα είχαν λυμένο το επιθετικό τους πρόβλημα για τα επόμενα χρόνια. Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμεναν και το βασικό εμπόδιο στην προσαρμογή του Ισλανδού επιθετικού ήταν ο γρήγορος τραυματισμός του. Στο ματς με την Αμπερντίν τον προηγούμενο Αύγουστο υπέστη εξάρθρωση ώμου. Όπως ξεκαθάριζε το ιατρικό επιτελείο της Σοσιεδάδ, δεν είχε πειραχθεί κάποιο οστό, πέραν της άρθρωσης.

Έχασε τα πρώτα ματς, έπαιζε λίγο στα υπόλοιπα και όσο του έλειπε το γκολ, τόσο καταβαραθρωνόταν η ψυχολογία του. Τον Νοέμβριο ήρθε και η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με τον Ντέιβιντ Μόις να παίρνει τη θέση του Αράσατε, η οποία δεν βοήθησε τον Φινμπόγκασον. Πλέον, μέσω του Ολυμπιακού, φιλοδοξεί να επανέλθει άμεσα σε υψηλό επίπεδο!

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :