Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΜΠΟΤΙΑ



Η πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ ολοκληρώθηκε, με τους ποδοσφαιριστές του Θρύλου και τον Μάρκο Σίλβα να δουλεύουν με πολλή όρεξη και πάθος για ακόμη μια μέρα.

Η προπόνηση περιελάμβανε διάφορες ασκήσεις τακτικής, όπου εκεί έπεσε αρκετό βάρος του προγράμματος. Επιπλέον, ο Πορτογάλος τεχνικός θέλησε να δει τους ποδοσφαιριστές του σε εκτελέσεις στημένων φάσεων και κόρνερ, μιας και είναι ένας τομέας που πρέπει κάθε ομάδα να είναι δυνατή.

Ένα μικρό... απρόοπτο δημιουργήθηκε με τον Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος αποχώρησε από την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων, με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναμένονται αύριο, αναφορικά με την κατάσταση στην οποία είναι και για τον βαθμό του προβλήματος που προέκυψε. Όπως είναι λογικό δεν υπολογίζεται για το αποψινό φιλικό ματς με την Ντούκλα Πράγας.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :