Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

ΤΕΛΙΚΑ... ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕ ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ Ο ΠΕΡΕΪΡΑ!



Στη Φενερμπαχτσέ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, καθώς ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει απαντήσει... θετικά στην πρόταση 9 εκατ. ευρώ των Τούρκων για την απόκτηση του Σέρβου μέσου.

Έτοιμος να μετακομίσει στην Τουρκία παρουσιάζεται ο Μιλιβόγεβιτς, αφού οι ερυθρόλευκοι απάντησαν θετικά στην πρόταση της Φενέρ.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «SportDay», η οποία επικαλείται πληροφορίες από τη γειτονική χώρα, οι νταμπλούχοι Ελλάδας είπαν «ναι» σε πρόταση 9 εκατ. ευρώ του τουρκικού συλλόγου για την παραχώρηση του Σέρβου μέσου.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν απορρίψει κάποιες προτάσεις της «Φενέρ» για τον διεθνή μέσο, όμως ο Βίτορ Περέιρα ήθελε πολύ τον Μιλιβόγεβιτς στη νέα του ομάδα και φαίνεται πως τα... κατάφερε, αφού η διοίκηση του συλλόγου δεν του χάλασε χατίρι.

Η συγκεκριμένη πρόταση, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, αφορά μόνο τον Σέρβο μέσο και όχι τον Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος φέρεται να ενδιαφέρει επίσης τον Πορτογάλο τεχνικό.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :