Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η... ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΖΝΤΙΕΛΑΡ!



Στη διάρκεια της φετινής χρονιάς που ξεκινάει για τον Ολυμπιακό, αναμένεται να γίνει ακόμα περισσότερη προσπάθεια και σκληρή δουλειά, προκειμένου να επιτευχθούν οι εγχώριοι στόχοι και να γίνει ακόμα μια ευρωπαϊκή υπέρβαση.

Όπως είναι φυσικό και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου, είναι πανέτοιμοι να δουλέψουν πολύ και να βοηθήσουν όσο περισσότερο μπορούν την ομάδα να πετύχει και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που εμφανίζεται... πανέτοιμος να δουλέψει και να δείξει τις ικανότητές του, είναι και ο Ζντιέλαρ. Ο νεαρός Σέρβος, ο οποίος πριν λίγο διάστημα κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο U20 με την εθνική του ομάδα, είναι αποφασισμένος να πετύχει με τον Ολυμπιακό και να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ των ερυθρόλευκων.

Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του:

«Τι άλλο μπορώ να πω, εκτός από το ότι πιστεύω ότι μπορώ να βρω μια θέση στην ομάδα; Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχω. Θα δώσω και την... ψυχή μου για να τα καταφέρω και να πετύχω στον Ολυμπιακό. Περιμένω ότι θα είναι μια εξαντλητική περίοδος προετοιμασίας και θα γνωρίσω καινούρια πράγματα. Θέλω να γίνω καλύτερος παίκτης και ακόμα καλύτερος άνθρωπος μέσα από τον Ολυμπιακό».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :