Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ... «ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ» ΤΟΥ ΣΙΛΒΑ ΓΙΑ ΕΡΜΕΛΟ



Τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους θα… πορευτεί στο τρίτο στάδιο της προετοιμασίας θα ανακοινώσει σήμερα ο Μάρκο Σίλβα στον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, θα αναχωρήσουν τη Δευτέρα (27/7) για το Έρμελο της Ολλανδίας, όπου θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους, δίνοντας μερικά φιλικά παιχνίδια και όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ο Πορτογάλος τεχνικός θα ανακοινώσει τους… "εκλεκτούς" που θέλει να έχει μαζί του στο τρίτο στάδιο της προετοιμασίας.

Άλλωστε, όπως είχε αναφέρει και ο ίδιος στις δηλώσεις του, τα φιλικά στο Afyon Cup της Τουρκίας ήταν κριτήριο για πολλούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δείξουν πως μπορούν να κερδίσουν μία θέση στο ερυθρόλευκο ρόστερ για τη νέα σεζόν.

Το σίγουρο είναι πως κάποιοι δεν θα συνεχίσουν, αφού στόχος του Μάρκο Σίλβα είναι να… μικρύνει τον αριθμό και άπαντες αναμένουν με… αγωνία τις κλήσεις του ενόψει της Ολλανδίας.

Πάντως, ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει ένα νέο «πρόσωπο» και ο λόγος φυσικά για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον, ο οποίος ανακοινώθηκε το Σάββατο (25/7) από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και θα αποτελέσει την πρώτη επιλογή για την γραμμή… κρούσης του Θρύλου.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :