Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ



Πρώτη προπόνηση το απόγευμα της Δευτέρας για την ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη.

Μετά από τους Νέους και οι Έφηβοι του Ολυμπιακού ξεκίνησαν την Δευτέρα στο Ρέντη την προετοιμασία τους για την ποδοσφαιρική σεζόν 2015-16. Η Κ-17 στην οποία θα είναι και φέτος προπονητής ο κ. Δημήτρης Μαυρογενίδης έχει φυσικά υψηλούς στόχους στο Πρωτάθλημα Super League το οποίο είχε κατακτήσει την περασμένη περίοδο αλλά ο πιο σημαντικός είναι να προετοιμαστούν οι παίκτες για την ομάδα Νέων.

Οι Έφηβοι θα προπονηθούν έως και την Πέμπτη στο Ρέντη και την Παρασκευή μαζί με την ομάδα Νέων θ' αναχωρήσουν για το Πήλιο όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Ο προπονητής της ομάδας κ. Δημήτρης Μαυρογενίδης μιλώντας για τη νέα σεζόν σημείωσε: "Να ευχηθούμε να έχουμε καλή χρονιά με υγεία για όλους. Στην Ακαδημία στόχος είναι η εξέλιξη των ποδοσφαιριστών. Θέλουμε μέσα από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια στη Super League να δουλέψουν τα παιδιά και να είναι έτοιμα για το επόμενο στάδιο, που είναι η ομάδα Νέων. Με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρουμε. Φυσικά πάρχουν και στόχοι και όταν είσαι στον Ολυμπιακό η κορυφή είναι πάντα στόχος".

Οι αθλητές παιρνούν φυσικά και από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :