Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

«ΚΛΕΙΝΕΙ» ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ



Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί και επίσημα η απόκτηση του Μπρούνο Χαλκιαδάκη από τον Πανιώνιο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "gazzetta.gr".

Στον Πανιώνιο θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης, καθώς, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας, η ομάδα της Νέας Σμύρνης κατάφερε να βγει νικήτρια στη... μάχη με ΠΑΣ Γιάννινα και Πλατανιά, εξασφαλίζοντας με τη μορφή δανεισμού τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού.

Ο Ελληνοβραζιλιάνος ήταν πολύ ψηλά στην λίστα του Μαρίνου Ουζουνίδη, με τον προπονητή των «κυανέρυθρων» να έχει άριστη άποψη από την κοινή τους παρουσία στον Εργοτέλη και σύμφωνα με το δημοσίευμα, είχε κινηθεί εδώ και κάποιες μέρες για να τον κάνει δικό του.

Έτσι και έγινε, καθώς, αν και ο Μπρούνο αποκτήθηκε φέτος από τους νταμπλούχους Ελλάδας, δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της προετοιμασίας. Αυτό ήταν και το... τελικό μήνυμα πως δεν υπολογίζεται, που άνοιξε το δρόμο για να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο.

Από τον Πανιώνιο ούτε επιβεβαιώνουν, ούτε διαψεύδουν και αυτό που τονίζουν είναι ότι στόχος τους είναι να αποκτούν παίκτες νεαρούς ως ελεύθερους και όχι ως δανεικούς.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :