Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ : ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ... ΠΕΡΣΙΝΗ ΛΑΜΠΟΡΑΛ



Αναχωρήσεις εί αναχωρήσεων για την Λαμποράλ Κούτσα, η οποία έχει βρεθεί σε δεινή οικονομική κατάσταση και καλείται να βρει τον τρόπο να ανταπεξέλθει σε Ισπανία και Ευρωλίγκα.

Το σίγουρο είναι ότι οι Βάσκοι δεν θα είναι όπως πέρσι, καθώς οι αλλαγές είναι τεράστιες. Αρχικά το πρότζεκτ με τους Κρέσπι και Ναβάρο, απέτυχε παταγωδώς, με τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς να τους διαδέχεται στον πάγκο της Λαμποράλ.

Όσον αφορά το ρόστερ της δεν θα είναι το ίδιο με πέρσι, αφού αρχικά έχουν αποχωρήσει οι Kόλτον Άιβερσον, Ντάριους Άνταμς, Φερνάντο Σαν Εμετέριο, Μίρζα Μπέγκιτς και Μαμαντού Ντιόπ. Αυτήν την στιγμή παρέμεινε ο Κοζερ, όμως δεν θα είναι απίθανη η αποχώρηση του για τη Βιτόρια.

Από την άλλη κάτοικος Ισπανίας παρέμεινε ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις φέτος μετά το πέρασμά του από τον Κολοσσό Ρόδου, ενώ ο Περάσοβιτς μέχρι στιγμής έχει υπογράψει μονάχα τον Αλμπέρτο Κορμπάτσο από την Ομπραντόιρο.

Πολλά ονόματα ακούγονται για τους Βάσκους, όμως τίποτα επίσημο και σίγουρο. Ακόμα δεν μπορεί κανείς να κρίνει το πως θα παρουσιαστεί την καινούρια σεζόν στην Ευρωλίγκα η Λαμποράλ Κούτσα.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :