Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΤΟ... ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ! ΜΠΡΙΖ - ΠΑΟ 3-0! *VIDEOS*



Με σκληρό... τρόπο έσβησε το όνειρο του Champions League για τον Παναθηναϊκό!

Οι "πράσινοι" κατέρρευσαν και κατάφεραν να αποκλειστούν από μια μετριότατη Μπριζ, χάνοντας με 3-0 στο Βέλγιο, που τους... έστειλε στα play offs του Europa League για μια θέση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Εκεί που ονειρεύονταν μεγαλεία και είχαν βγάλει τα κομπιουτεράκια για να υπολογίσον πόσα... λεφτά θα πάρουν, πήραν... τρία Βέλγικα "μπαλάκια" και είπαν και "ευχαριστώ"!

Οι παίκτες του Αναστασίου πλήρωσαν τα... λάθη τους και γνώρισαν βαριά ήττα απ’ την Κλαμπ Μπριζ, με αποτέλεσμα να μην προχωρήσουν στα πλέι οφ του Champions League, αλλά σ’ αυτά του Europa (κλήρωση Παρασκευή).

Κόουλς (53'), Βάσκες (57') και Ουλαρέ (82') υπέγραψαν τον θρίαμβο των Βέλγων, που σταμάτησαν και φέτος το "τριφύλλι", όπως πέρσι ήταν η Σταντάρ Λιέγης.

Αποδιοργανώθηκε εντελώς μετά το πρώτο τέρμα που δέχθηκε η ομάδα του Αναστασίου και... καθήστε καλύτερα στο σπίτι σας μην έχουμε δράματα!

Κλαμπ Μπριζ (Πρεντόμ): Μπρουζές, Κόουλς, Μέχελε, Ντουάρτε, Ντε Μποκ, Βόρμερ, Σίμονς, Βάσκες (84’ Βανάκεν), Ντιρκς (67’ Μπολινγκολί), Ντε Σούτερ (77’ Ουλαρέ)

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Κοτσόλης, Βέμερ, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Λαγός, Κουτρουμπής (61’ Πέτριτς), Ζέκα, Νίνης (73’ Λουντ), Καρέλης (73’ Κλωναρίδης), Μπεργκ

Δείτε τα βίντεο:







Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :