Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΕΡΝΑΝΙ : ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΛΛΑ... ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΟΝΟΣ!

Ο Eρνάνι που είναι στο μεταγραφικό στόχασττρο του Ολυμπιακού και απασχολεί το ερυθρόλευκο ρεπορτάζ εδώ και αρκετές μέρες, μίλησε στο "gazzetta.gr" για το ενδιαφέρον του Θρύλου : 

«Είναι γεγονός πως ξέρω για τον Ολυμπιακό και το ενδιαφέρον του. Είναι μία μεγάλη ομάδα που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και με έναν πολύ καλό τεχνικό, τον οποίο τον γνωρίζω καλά. Είναι ο Μάρκο Σίλβα.

Πιστεύω πως κάθε παίκτης θα ήθελε να παίξει σε μία τέτοια ομάδα, όμως νομίζω ότι χρειάζεται κάποιος χρόνος για να ξεκαθαριστούν τα πράγματα. Απαιτείται ένα διάστημα για να δούμε τι θα γίνει. Καλύτερα όμως γι' αυτό να μιλήσετε με τον ατζέντη μου. Εκείνος χειρίζεται αυτά τα θέματα την δεδομένη στιγμή καθώς και το μέλλον μου. Και φυσικά εκείνος ξέρει το πότε ακριβώς θα υπάρξουν τα νεότερα», επισήμανε o 23χρονος μεσοεπιθετικός της Πόρτο.





Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :