Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Η... ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΡΑΤΟΥ!



Στον έβδομο ουρανό πετούσε ο Βασίλης Μουράτος μετά τη λήξη του συναρπαστικού τελικού της Εθνικής Εφήβων με την Τουρκία, που βρήκε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να κατακτά την ευρωπαϊκή κορυφή.

Ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης δεν παρέλειψε να αφιερώσει το τρόπαιο της πρωταθλήτριας Ευρώπης σε ολόκληρο το ελληνικό έθνος, που περνάει πολύ δύσκολες στιγμές, λόγω της άσχημης οικονομικής συγκυρίας, που μαστίζει τη χώρα.

Ερωτηθείς αρχικά για τους τομείς, που έκριναν τον τελικό, ο Βασίλης Μουράτος δήλωσε:

«Το παιχνίδι κρίθηκε στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, όπου ο προπονητής μας μίλησε με απόλυτη ηρεμία σαν να προηγούμασταν με 15 πόντους. Μας συνέστησε πού να προσέξουμε. Με όλη μας την ψυχή καταφέραμε και γυρίσαμε το ματς» ήταν η αρχική τοποθέτηση του νεαρού γκαρντ του Θρύλου, για να προσθέσει:

«Είδαμε ότι οι Τούρκοι ήταν μια πολύ σκληρή ομάδα. Με την τακτική που ακολούθησαν μας δυσκόλεψαν πολύ. Όμως πήραμε τα μεγάλα σουτ από τον Ιάκωβο και τον Δίπλαρο και καταφέραμε και κερδίσαμε.

Δώσαμε ό,τι είχαμε και δεν είχαμε Καταφέραμε να φτάσουμε στον τελικό και όλα αυτά είναι απόρροια της σκληρής δουλειάς. Το Κύπελλο, το αφιερώνω σ’ όλους τους Έλληνες που περνάνε δύσκολες στιγμές, τους προπονητές και σ’ όλο τον ελληνικό λαό».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :