Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

«ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ Ο ΠΟΥΛΙΔΟ...»



Εκτός εθνικής Μεξικού έθεσε τον Άλαν Πουλίδο ο ομοσπονδιακός προπονητής της χώρας, Ρικάρντο Φερέτι.

Ο Φερέτι δεν έχει... ξεχάσει το γεγονός ότι ο Άλαν Πουλίδο έφυγε από την Τίγκρες, όταν εκείνος καθόταν στον πάγκο της μεξικανικής ομάδας, και για αυτό τον λόγο δεν υπολογίζεται στην εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τις χθεσινές δηλώσεις του νέου ομοσπονδιακού προπονητή της χώρας, ο οποίος δήλωσε ότι... «δεν κλείνει την πόρτα» σε κανέναν παίκτη.

Όταν όμως ρωτήθηκε για τον διεθνή παίκτη του Ολυμπιακού, απάντησε πως δεν ήταν και ούτε είναι στη λίστα για τις κλήσεις για τους προσεχείς αγώνες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας.

Αφού ο Βραζιλιάνος τεχνικός τοποθετήθηκε λέγοντας ότι «δεν κλείνει την πόρτα σε κανέναν ποδοσφαιριστή του εσωτερικού ή του εξωτερικού, ακόμη και σε άλλης εθνικότητας πολιτογραφημένους», οι Μεξικάνοι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για τον Άλαν Πουλίδο.

«Δεν είναι μέσα στη λίστα, δεν ήταν στη λίστα, αυτό μπορώ να το πω», ήταν η απάντησή του για τον Μεξικανό ποδοσφαιριστή των νταμπλούχων Ελλάδας.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :