Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

ΠΑΙΡΝΕΙ... ΑΝΤΙ-ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ Η ΦΕΝΕΡ!



Στην Πόλη αναμένουν την Φενέρμπαχτσε να... ανακοινώσει τον Ουζάν Τουφάν τις επόμενες ώρες, γεγονός που κάνει το ενδιαφέρον των «καναρινιών» για το Μιλιβόγεβιτς να απομακρυνθεί από το Λιμάνι.

Ο Ουζάν Τουφάν αναμένεται να αποτελέσει μέσα τις επόμενες ώρες μεταγραφή της ομάδας του Βίτορ Περέιρα.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής θεωρείται στην Τουρκία ως ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα της χώρας, έχοντας τραβήξει πάνω του τα βλέμματα των τριών μεγάλων της Πόλης. Γαλατασαράι, Μπεσίκτας και Φενέρ ενδιαφέρθηκαν για τον παίκτη, προσφέροντας ένα ποσό κάπου στα 7.000.000 ευρώ.

Η Μπούρσασπορ με αυτό το ποσό τον παραχωρεί και μάλιστα σύμφωνα με τη «Fanatik», ο μάνατζερ του παίκτη, Αχμέτ Μπουλούτ, ήδη δουλεύει τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου το οποίο αναμένεται να υπογραφεί άμεσα. Πιστεύεται μάλιστα ότι αύριο θα ανακοινωθεί από τα «καναρίνια».

Μ' αυτήν την εξέλιξη, στη γείτονα χώρα, πιστεύεται ότι οι άνθρωποι της Φενέρ δεν θα ασχοληθούν με το Λούκα Μιλιβόγεβιτς μιας και παίζουν αμφότεροι στο κέντρο.

Πάντως, πριν απ'΄αυτό, στο ίδιο Μέσο έγραφαν ότι ο Σέρβος μέσος θέλει να πάει στη Φενέρ με την ομάδα του Περέιρα να είναι έτοιμη να δώσει 7.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό του, όπως σας έχουμε ενημερώσει.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :