Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΠΙΕΖΕΙ ΕΠΙΜΟΝΑ ΚΑΙ Ο ΕΡΝΑΝΙ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!



Η επιθυμία του Ερνάνι να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού είναι δεδομένη και ο 24χρονος εξτρέμ της Πόρτο ζήτησε -και μάλιστα επίμονα- από τη διοίκηση των "δράκων" να απαντήσει... καταφατικά στην πρόταση που έχουν κάνει οι ερυθρόλευκοι.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα στην περίπτωση του νεαρού ποδοσφαιριστή της πορτογαλικής ομάδας, με τον Ολυμπιακό να επιθυμεί επίσης την ένταξη του παίκτη στο δυναμικό του, αλλά τη μεταγραφή να έχει... κολλήσει σε κάποιες λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με την οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του παίκτη.

Ο Ερνάνι πάντως είχε στη διάρκεια της χθεσινής μέρας συνεχείς συζητήσεις με ιθύνοντες της Πόρτο, ξεκεθαρίζοντας (για πολλοστή φορά το τελευταίο διάστημα) πως η πρόταση του Ολυμπιακού τον καλύπτει απόλυτα και ότι είναι έτοιμος να έρθει στη χώρα μας για να υπογράψει συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους.

Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να συναινέσει η διοίκηση της Πόρτο και η σημερινή μέρα αναμένεται να είναι καθοριστική.

Τα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι θα γίνει μια πολύ σημαντική συνάντηση και η πλευρά του παίκτη ευελπιστεί ότι μετά το τέλος της, θα έχει ανοίξει ο "δρόμος" για τη... μετακόμιση του 24χρονου ποδοσφαιριστή στον Θρύλο.

Στο Λιμάνι είναι διατεθειμένοι να κάνουν πάντως λίγες μέρες ακόμα υπομονή, καθώς θεωρούν τον Ερνάνι ιδανική περίπτωση για το αριστερό άκρο της επίθεσης και ο Μάρκο Σίλβα, έχει επισημάνει στους ιθύνοντες των ερυθρόλευκων πως ο 24χρονος άσος είναι το στυλ παίκτη που θέλει για τη νέα σεζόν.


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :