Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ... ΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΝΤΕΝΒΕΡ ΓΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ!

Eδώ και αρκετές μέρες αναφερθήκαμε στην υπόθεση Κώστα Παπανικολάου που σαφώς και είναι στο μυαλό των ανθρώπων του Ολυμπιακού, αλλά και του ερυθρόλευκου κόσμου (αναλυτικά δείτε το θέμα ΕΔΩ).

Όπως και να το δει κανείς, μία τέτοια... επιστροφή θα προκαλούσε πάταγο στο ευρωπαϊκό στερέωμα και θα έκανε τον Ολυμπιακό πανίσχυρο και ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. 

Από τότε μέχρι σήμερα ελάχιστα άλλαξαν στα δεδομένα της υπόθεσης και ας έκαναν εσχάτως την εμφάνισή τους διάφορα δημοσιεύματα. Τίποτα δεν έχει αλλάξει, ούτε έχει γίνει κάποια σημαντική κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση.

Ίσως το μόνο διαφορετικό που βγαίνει σε μορφή φήμης από τις Η.Π.Α είναι ότι το Ντένβερ θ'αφήσει ελεύθερο τον Παπανικολάου, ενώ τις τελευταίες ώρες ακούστηκε ότι δε θα περιμένουν την τελευταία στιγμή (σ.σ. 4/10) για να το πράξει! 

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι γνωρίζουν καλά τι μπορεί να προσφέρει ο Κώστας στον Θρύλο, το ίδιο και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και τον ενθουσιασμό του κόσμου που θα εκτοξευθεί στα... ουράνια, είναι βέβαιο ότι θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να ντύσουν τον Έλληνα φόργουορντ ξανά στα ερυθρόλευκα. 

Οι τελευταίες πληροφορίες λοιπόν λένε ότι οι Νάγκετς ναι μεν δε θα περιμένουν την... καταληκτική ημερομηνία (4/10) για ν'ανακοινώσουν στον Παπανικολάου την απόφασή τους, αλλά δεν πρόκειται να το κάνουν και άμεσα.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι όσο καθυστερούν οι Νάγκετς να ελευθερώσουν τον παίκτη, ίσως οι πιθανότητες του Ολυμπιακού να είναι και περισσότερες. Πολύ απλά γιατί ο Ολυμπιακός έχει σχεδόν ολοκληρωμένο το ρόστερ του και περιμένει μια (ή την) όπως θέλετε πείτε το, ευκαιρία! 

Οι άλλες ομάδες κατά πόσο είναι διατεθιμένες να περιμένουν αν και πότε θα ελευθερωθεί ο Παπανικολάου για να μπουν στην κούρσα της απόκτησής του;

Σαφώς και υπάρχουν ομάδες που μπορούν να δώσουν στον Κώστα περισσότερα χρήματα από τον Ολυμπιακό, π.χ. η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά μπορεί ο Ιτούδης να περιμένει για να ολοκληρώσει το ρόστερ του όσο χρειαστεί;

Το «όπλο» του Ολυμπιακού είναι το... παθιασμένο ερυθρόλευκο παρελθόν του παίκτη, οι κολλητοί του φίλοι στο λιμάνι και η αγάπη του κόσμου που ίδια της δε θα βρει πουθενά... Ο Παπανικολάου είναι συνεσταλμένο και λογικό παιδί και θα ζυγίσει τα πράγματα όπως πρέπει, όταν έρθει η ώρα... 

Μέχρι τότε, προέχει να ξεκαθαρίσει αν θα έχει ή όχι μέλλον στο ΝΒΑ... Αν τεθεί θέμα επιστροφής του στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός θα είναι στα μεγάλα φαβορί για την απόκτησή του, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο...

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :