Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ



Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το Σαββατιάτικο ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, εκτός έδρας (στο ΟΑΚΑ).

Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν εντατικά και στην προπόνηση της Παρασκευής (άρχισε στις 9:30), βάζοντας σε πρώτο πλάνο την τακτική. Ανέπτυξαν την αμυντική και επιθετική συμπεριφορά της ομάδας σε κανονική ροή παιχνιδιού, αλλά και μέσω στημένων φάσεων. Συντηρητικά κινήθηκαν οι Μαζουακού, Μπουχαλάκης και Φινμπόγκασον, κανονικά γυμνάστηκε ο Ζντιέλαρ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Μάρκο Σίλβα έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν την αποστολή για το ματς με τους Βοιωτούς.

Αναλυτικά: 

Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Χάρα, Καπίνο, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος.


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :