Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ... ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ!

Σήμερα το πρωί  οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνέχισαν και ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αυριανή πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Πανιώνιο στο γήπεδο Καραϊσκάκη (23/8 - 21:30).

Οι παίκτες του κ. Σίλβα γυμνάστηκαν εντατικά, κάνοντας πολλή δουλειά επάνω στην τακτική.

Ο Πορτογάλος τεχνικός και οι ποδοσφαιριστές του δούλεψαν επάνω στην αμυντική και επιθετική λειτουργία, σε κανονική ροή αγώνα, αλλά και σε στημένες φάσεις. Η προπόνηση διήρκεσε περισσότερο από δύο ώρες και οι «ερυθρόλευκοι» άκουγαν συνεχώς τις οδηγίες του κ. Σίλβα, επάνω σε όλα όσα θέλει να βλέπει στο χορτάρι από τους παίκτες του.

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ συνέχισε ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται από τη νέα εβδομάδα να μπει σε φουλ ρυθμό, επιστρέφοντας πλέον στη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Μικροενοχλήσεις σε προσαγωγό και γόνατο, προερχόμενες από κόπωση και όχι από τραυματισμό αισθάνθηκαν οι Πουλίδο και Σαλίνο αντίστοιχα. Προφυλάχθηκαν και ενώ δεν θα αγωνιστούν κόντρα στον Πανιώνιο, από Δευτέρα θα ενταχθούν ξανά στο πλήρες πρόγραμμα προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα. Το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί συνεχίζει ο Γιάννης Μανιάτης.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :