Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ... ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ Ο ΠΕΡΕΪΡΑ



Δεν... καταθέτει τα όπλα για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς η Φενέρμπαχτσε, με τα Τούρκικα ΜΜΕ να κάνουν λόγο για νέα προσπάθεια απόκτησης του Σέρβου μέσου του Ολυμπιακού.

Η Φενέρ δεν τα παρατά για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Σύμφωνα με τη Fanatik, ειδικά σε περίπτωση πρόκρισης της ομάδας στα play offs του Champions League αλλά πιθανώς και ανεξάρτητα από αυτή, η ομάδα του Βίτορ Περέιρα θα κινηθεί ξανά για τον Σέρβο μέσο του Ολυμπιακού.

Μάλιστα αναφέρεται πως η Τουρκική ομάδα πρόσφερε αρχικά 6 εκατ. ευρώ για τον παίκτη και εκτιμάται πως αν φτάσει στα 9 εκατ. ευρώ, η μεταγραφή μπορεί να γίνει...

Η ομάδα του Βίτορ Περέιρα έχει «γερό» πορτοφόλι και ενδεικτικό είναι πως σαν βασικός στόχος για την ενίσχυση στη θέση του μεσοεπιθετικού είναι ο Αντνάν Γιανουζάι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ εναλλακτική λύση είναι ο Κέβιν Μιραλάς της Έβερτον.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :