Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

ΑΚΟΜΑ... «ΨΑΧΝΕΤΑΙ» Ο ΝΤΙΟΠ!



Οι μέρες περνούν και ο Παπακουλί Ντιόπ... παραμένει χωρίς ομάδα. Η Ελλάδα δεν αποτελεί προτεραιότητα αλλά υπάρχει πάντα στο μυαλό του Σενεγαλέζου αμυντικού μέσου.

Ο Ντιόπ μετά από μία άκρως παραγωγική τριετία στη Λεβάντε και αφού το όνομα του ακούστηκε για δύο συνεχόμενα καλοκαίρια για τον Ολυμπιακό... έκλεισε τον κύκλο του στους «granotes».

Ο 29χρονος αμυντικός μέσος πριν από μερικές εβδομάδες έφτασε μία ανάσα από τη Σίβασπορ, ενώ είχε συμφωνήσει προφορικά με την Εσπανιόλ.

Η μεταγραφή του δεν ευοδώθηκε με αποτέλεσμα να... παραμένει στη διαδικασία ανεύρεσης ομάδας. Ο Ντιόπ μάλιστα το τελευταίο διάστημα έχει ρίξει τα δίχτυα του και στην Ελλάδα, όπου οι μετοχές του παραμένουν σε υψηλά επίπεδα.

Η... συμφόρηση που παρατηρείται στη μεσαία γραμμή της Εσπανιόλ, με τους Άμπραχαμ, Κάνιας, Γκόμες, Ζορντάν, Χάβι Λόπεθ, Βίκτορ Σάντσεθ και Σάλβα Σεβίγια ανάγκασε τους Καταλανούς να κάνουν πίσω σε ότι αφορά την περίπτωση του Ντιόπ.

Ο πρόεδρος της Εσπανιόλ, Ζοάν Κολέτ, χαρακτήρισε ενδιαφέρουσα περίπτωση τον Αφρικανό αποφεύγοντας ωστόσο να δεσμευθεί για την απόκτηση του...

Έτσι ο Ντιόπ "ψάχνεται" ακόμα για ομάδα και ενώ η μεταγραφική περίοδος οδεύει προς το τέλος της...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :