Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

ΑΠΙΘΑΝΗ ΑΤΑΚΑ ΚΑΡΑΠΑΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ... ΓΕΩΡΓΑΤΟ! (ΡΗΟΤΟ)



Τη δυνατότητα να ξεσκάσουν για λίγο από τη ρουτίνα των εξαντλητικών προπονήσεων αλλά και των συνεχόμενων δυνατών φιλικών, είχαν το απόγευμα της Κυριακής οι ερυθρόλευκοι.

Το ρεπό που παρείχε ο Μάρκο Σίλβα έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες να κάνουν βόλτα στην όμορφη περιοχή της Ολλανδίας και να χαλαρώσουν για λίγες ώρες.

Εξαίρεση στον …κανόνα δε θα μπορούσαν να αποτελέσουν και τα μέλη της διοίκησης, με πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις τους Κώστα Καραπαπά και Γρηγόρη Γεωργάτο.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ μαζί με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και αθλητικό διευθυντή του Θρύλου άδραξαν την ευκαιρία και χαλάρωσαν με μία βόλτα.

Μάλιστα, ο Κώστας Καραπαπάς δεν παρέλειψε να ανεβάσει και σχετικό μήνυμα στον λογαριασμό του στο facebook, όπου απεικονίζεται αγκαλιά με τον «Γκεό».

«Απόγευμα ξεκούρασης για την ομάδα και οι... γέροντες βόλτα στο έρημο Έρμελο. Πάμε γερά» έγραψε ο διευθυντής επικοινωνίας του Θρύλου.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :