Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΔΥΟ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ... ΠΡΩΗΝ ΣΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΣΑΝΑ ΓΙΑ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ



Τρία νέα πρόσωπα περιλαμβάνουν οι κλήσεις του Κώστα Τσάνα για τα δύο παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας με την Φινλανδία και την Ρουμανία, για τα προκριματικά του Euro 2016.

Με τους Χρήστο Αραβίδη, Βαγγέλη Πλατέλλα και Στέλιο Κίτσιου να καλούνται για πρώτη φορά, έγιναν γνωστές οι επιλογές του Κώστα Τσάνα για τα δύο παιχνίδια της Εθνικής μας με την Φινλανδία και την Ρουμανία.

Αξίζει όμως να σημειωθεί πως ο Βασίλης Τοροσίδης, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με την Φινλανδία, καθώς είναι τιμωρημένος λόγω καρτών.

Από εκεί και πέρα δύο παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της "γαλανόλευκης" για τα παιχνίδια αυτά και αυτοί είναι οι Καπίνο και Φορτούνης, ενώ συμπεριληφθεί και πολλοί πρώην ερυθρόλευκοι όπως οι Τοροσίδης, Μανωλάς, Χολέμπας, Σάμαρης, Φετφατζίδης και Μήτρογλου.

Αναλυτικά οι κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού:

Ορέστης Καρνέζης, Στέφανος Καπίνο, Μάρκος Βελλίδης, Λουκάς Βύντρα, Βασίλης Τοροσίδης, Στέλιος Κίτσιου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Βαγγέλης Μόρας, Χοσέ Χολέμπας, Κώστας Γιαννούλης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Ανδρέας Σάμαρης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Θανάσης Πέτσος, Παναγιώτης Κονέ, Σωτήρης Νίνης, Κώστας Φορτούνης, Γιάννης Φετφατζίδης, Βαγγέλης Πλατέλλας, Κώστας Μήτρογλου, Νίκος Καρέλης, Χρήστος Αραβίδης.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :