Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

ΤΗΝ... ΨΑΧΝΕΙ ΜΕ ΠΡΩΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ Ο ΠΑΟ!



Ο Τρεμέλ Ντάρντεν έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα η περίπτωσή του εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αναζητά έναν γκαρντ, ώστε να συμπληρωθεί το ρόστερ του "τριφυλλιού" για τη νέα σεζόν και το όνομα του Τρεμέλ Ντάρντεν, εμπλέχτηκε με τους "πράσινους". Ο 34χρονος Αμερικανός γκαρντ-φόργουορντ την σεζόν που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, ο οποίος, όμως, προτίμησε να τον αφήσει ελεύθερο.

Ο Ντάρντεν, ο οποίος ήταν εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού στα ματς με τον Παναθηναϊκό, δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και σύμφωνα με τους Ισπανούς η περίπτωσή του εξετάζεται από τους "πράσινους".

«Ο Παναθηναϊκός ερευνά την δυνατότητα υπογραφής του Τρεμέλ Ντάρντεν», αναφέρεται σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας "piratasdelbasket.net".


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :