Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΣΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΟΥ ΜΕ... ΑΛΛΗ ΦΑΝΕΛΑ Ο ΑΦΕΛΑΪ! (ΡΗΟΤΟ)



Πολύ δρόμο έχει να... διανύσει μπροστά του ο Ιμπραΐμ Αφελάι για να έχει καθοριστικό ρόλο στη Στόουκ της νέας περιόδου, όπως φάνηκε στην πρώτη του εμφάνιση κόντρα στην Κολωνία.

Χωρίς να καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Στόουκ κόντρα στην Κολωνία στο πλαίσιο του τουρνουά «Colonia Cup».

Οι Άγγλοι ηττήθηκαν με 2-1 από τους Γερμανούς και σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, ο Ολλανδός διεθνής δεν κατάφερε να διακριθεί ιδιαίτερα, δείχνοντας στη μία ώρα που αγωνίστηκε ότι έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του για να φτάσει στο επιθυμητό στάδιο φυσικής κατάστασης.

Ο 29χρονος εξτρέμ έχει πάρει τη φανέλα με το νούμερο «14» και η τεχνική ηγεσία των «Potters» περιμένει πάρα πολλά από τον Αφελάι εν όψει της νέας σεζόν.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :