Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΣΙΛΒΑ!


Πως τα φέρνει αλήθεια καμιά φορά η ζωή... και πολύ περισσότερο η "ποδοσφαιρική" ζωή των παικτών.

Για τις περιπτώσεις Ντουρμάζ και Χάρα αναφερθήκαμε νωρίτερα (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), τώρα θ'αναφερθούμε σε δύο περιπτώσεις παικτών που δεν ήταν μεν τόσο... φευγάτοι, αλλά κανείς δε μπορεί να πει ότι άρχιζε κιόλας η ενδεκάδα απ'αυτούς.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με τον Λεάντρο Σαλίνο που βγάζει... μάτια στην φετινή προετοιμασία, όπου έχει κληθεί να βοηθήσει. Δεξί μπακ, αριστερό μπακ, δεν περνάει τίποτα από τον Βραζιλιάνο αμυντικό του Θρύλου που τα δίνει όλα σα να παίζει... Champions League!

O Σαλίνο εκμεταλλεύτηκε το μομέντουμ του πορτογάλου Προπονητή, του... πέρα βρέχει (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) Μασουακού, την αποχώρηση του Γιαννούλη και δείχνει ένα εξαιρετικό πρόσωπο που κερδίζει τον Μάρκο Σίλβα! 

Ένας άλλο παίκτης που λίγοι θα υπολόγιζαν τόσο πολύ όσο υπολογίζει ο Μάρκο Σίλβα, είναι ο Μπουχαλάκης!

Σαφώς και βοηθάει η... αδιαφορία του Κασάμι, ο τραυματισμός του Μανιάτη, αλλά μετράει ακόμα περισσότερο η προσπάθεια και βελτίωση του νεαρού χαφ του Θρύλου!

Ο Σίλβα ανταμείβει την προσπάθεια του Μπουχαλάκη αφού βλέπει ότι τα δίνει όλα σε αντίθεση με τον... πρωτοκλασσάτο της θέσης που θα έπρεπε αυτές τις ημέρες να κάνει τα πάντα για να δικαιολογεί τη θέση του στο αρχικό σχήμα αλλά και τα (πολλά) λεφτά που παίρνει...

Αν αυτοί οι δύο λοιπόν, Σαλίνο και Μπουχαλάκης συνεχίσουν έτσι, τότε θα μιλάμε για δύο παίκτες που έβγαλε στον "αφρό" ο Σίλβα, τη στιγμή που ναι μεν υπολογιζόταν στον Ολυμπιακό, αλλά σίγουρα δεν τους έλεγες και "πρώτα βιολιά"...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :