Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!



Ο Ολυμπιακός το φετινό καλοκαίρι επένδυσε και στην Ακαδημία του, η οποία το Σαββατοκύριαο 5-6 Σεπτεμβρίου θα υποδεχτεί τους νεαρούς αθλητές με ένα διήμερο ανοιχτών προπονήσεων.

Το... «τιμόνι» του αναπτυξιακού προγράμματος του Ολυμπιακού έχει περάσει πλέον στον Νίκο Κεραμέα, υπό τις οδηγίες του οποίου έχουν αγωνιστεί παίκτες όπως ο Νίκος Ζήσης, ο Κώστας Σλούκας, ο Δημήτρης Κατσίβελης, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο Χάρης Μαρκόπουλος και ο Ανδρέας Χριστοδούλου.

Το σχετικό δελτίο Τύπου των ερυθρόλευκων αναφέρει:

«Ξεκινάει η Ακαδημία του Ολυμπιακού

Με την καθοδήγηση του νέου επικεφαλής της, κ. Νίκου Κεραμέα

Με ένα διήμερο ανοιχτών προπονήσεων και γνωριμίας θα υποδεχτούν τα τμήματα υποδομής του μπάσκετ του Ολυμπιακού τους νεαρούς φίλους του αθλήματος για τη σεζόν 2015-2016.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου (5&6/9/2015, 09.00-14.00) και θα απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια γεννημένα από το 2001 έως και το 2010.

Οι ανοιχτές αυτές προπονήσεις θα αποτελέσουν το καλωσόρισμα των ήδη εγγεγραμμένων αθλητών και αθλητριών του συλλόγου μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ταυτόχρονα το κάλεσμα νέων παιδιών για την ένταξή τους στην οικογένεια του Ολυμπιακού, καθώς θα τους δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουν τη φιλοσοφία, το ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας, τον τρόπο λειτουργίας και τις εγκαταστάσεις μας. Ο νέος επικεφαλής της Ακαδημίας κ. Νίκος Κεραμέας, ο βετεράνος αθλητής του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ομάδας, Αργύρης Καμπούρης και το υπόλοιπο προπονητικό team θα είναι παρόντες για να παρουσιάσουν από κοντά το νέο πρόγραμμα και να απαντήσουν σε όλα τα σχετικά ερωτήματα.

Τις ίδιες ημερομηνίες θα πραγματοποιηθούν και οι εγγραφές για τις ακαδημίες μας για τους νέους αθλητές, των οποίων η έναρξη των προπονήσεων έχει οριστεί για τις 12/9/2015.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλ. 210 4833283».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :