Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

ΠΗΓΕ ΠΙΣΩ Ο ΜΑΣΟΥΑΚΟΥ ΛΟΓΩ... ΤΙΜΗΣ!



Η Ρόμα κοιτάζει τις επιλογές της για τη θέση του αριστερού μπακ, με τον Λούκας Ντιν της Παρί Σεν Ζερμέν να αποτελεί πλέον τον... πρώτο στόχο και έπεται λόγω κόστους ο Αρτούρ Μασουακού.

Η Ρόμα θέλει επειγόντως να καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ, ίσως όχι μόνο με έναν ποδοσφαιριστή. Οι "τζαλορόσι" έχουν ως πρώτο και κύριο μέλημά τους το να κλείσουν αυτό το... μέτωπο και κοιτάζουν όλες τις επιλογές τους.

Οι Ρωμαίοι έχουν αυτή την στιγμή τρεις επιλογές, με μια από αυτές να αφορά, όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει, τον αμυντικό του Ολυμπιακού, αν και φαίνεται πως λόγω... τιμής έχει πέσει στην δεύτερη θέση αυτή την στιγμή. Τίποτα πάντως δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες...

Ο 22χρονος, Λούκας Ντιν, της Παρί Σεν Ζερμέν, είναι σε πρώτο πλάνο, με τη Ρόμα να έχει επαφές με την γαλλική ομάδα για δανεισμό του παίκτη και οψιόν αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι αν πείσει για την αξία του και την προσφορά του.

Από 'κει και πέρα, έπεται ο Μασουακού και το πρόβλημα είναι... τα χρήματα. Σύμφωνα με τα Ιταλικά ΜΜΕ, ο Ολυμπιακός αξιώνει 15 εκ. ευρώ και η Ρόμα δεν δίνει περισσότερα από 10 εκ. ευρώ, γι' αυτό και η περίπτωσή του έχει υποχωρήσει.

Όσον αφορά τον 30χρονο, Μπενουά Τρεμουλινάς, απασχολούσε και τον περασμένο Ιούνιο τη Ρόμα, δεν είχε γίνει κάτι με τον παίκτη της Σεβίλλης, αλλά επανήλθε εκ νέου η περίπτωσή του και σίγουρα κοστίζει λιγότερα από τον Μασουακού.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :