Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

ΦΟΥΛΑΡΕΙ ΚΑΙ... ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΙΡΑΛΑΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ!



Ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από το Champions League και τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία του Ολυμπιακού δίνουν τη δυνατότητα στους ερυθρόλευκους να κινηθούν για την απόκτηση του... Κέβιν Μιραλάς!

Στο προσκήνιο επανέρχεται η περίπτωση του Κέβιν Μιραλάς για τον Ολυμπιακό, μετά το χθεσινό αποκλεισμό των "πράσινων" από το Champions League, όπως γράφει σήμερα η SportDay.

Οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι θα βάλουν στα ταμεία τους περισσότερα από 11 εκατ. ευρώ από το market pool της Ελλάδας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωσης, προτίθενται να κινηθούν για την απόκτηση του Βέλγου επιθετικού που δεν υπολογίζεται στην Έβερτον.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αναμένεται να προσφέρουν ένα ποσό κοντά στα 7 εκατ. € στον αγγλικό σύλλογο, αφού ο διεθνής ποδοσφαιριστής παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί ξανά με τα ερυθρόλευκα.

Όλα δείχνουν ότι η διοίκηση της Έβερτον θα κάνει δεκτή την πρόταση των νταμπλούχων Ελλάδας, αφού αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άλλη τέτοια πρόταση για τον Μιραλάς, του οποίου το συμβόλαιο λήγει σε έναν χρόνο και γνωρίζουν ότι το επόμενο καλοκαίρι θα τον χάσουν χωρίς να πάρουν χρήματα από την αποχώρησή του.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :