Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΚΕΤ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΝΖΕΛ ΓΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ (ΡΗΟΤΟ)



Τι σχέση μπορεί να έχει ένας Ιταλός μπασκετμπολίστας με έναν σταρ του Χόλιγουντ; Κι όμως!

Διαβάστε το θέμα του "sport-fm.gr" και θα δείτε…

Οι περισσότεροι γνωρίζουν τον Ντένζελ Γουάσινγκτον από τις αμέτρητες κινηματογραφικές του επιτυχίες και τις εξαιρετικές του ερμηνείες. Ο Ντάνιελ Χάκετ, ωστόσο, τον γνωρίζει καλύτερα.

Ο χολιγουντιανός σταρ έπαιζε στα νιάτα του μπάσκετ και μάλιστα στο λύκειο του Μάουντ Βέρνον ήταν συμπαίκτης με τον Ρούντι Χάκετ, πατέρα του νέου γκαρντ του Ολυμπιακού.

Οι δυο τους έκτοτε είναι φίλοι και παραμένουν μέχρι και σήμερα. Μάλιστα ο Χάκετ έχει και μια παιδική του φωτογραφία με τον Ντένζελ Γουάσινγκτον από μια γιορτή της 4ης Ιουλίου που είχαν περάσει μαζί.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χάκετ γνωρίζει προσωπικά και έναν ακόμη σταρ του Χόλιγουντ, τον κωμικό Γουίλ Φέρελ, ο οποίος πήγαινε στο ίδιο κολέγιο μαζί του (Southern California) και ήταν πιστός ακόλουθος των αγώνων της ομάδας του πανεπιστημίου.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :