Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΕΚΛΕΙΣΕ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΚΕΡΚΟΥΛΑΣ



Ο αθλητής του τμήματος ιστιοπλοΐας του Ολυμπιακού, τερμάτισε στην 8η θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και θα δώσει το παρών στους αγώνες που θα διεξαχθούν στη Σερβία.

Εξαιρετική εμφάνιση για τον αθλητή του Ολυμπιακού Δίκαιο Κερκουλά ο οποίος ανάμεσα σε 104 αθλητές από όλη την Ελλάδα κατέκτησε την 8η θέση στη γενική κατάταξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κατηγορίας laser 4.7 που διεξήχθη στο Αίγιο. Με αυτή του την επιτυχία «κλείδωσε» μια θέση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στην Σερβία από 31-6/9/2015. Στην κατηγορία των αγοριών ο προερχόμενος από τραυματισμό ο Δαμιανός Μπαρουξής κατέκτησε την 51η θέση, ενώ στην κατηγορία των κοριτσιών η Νεφέλη Κυριακού και η Βιολέτα Αθανασίου κατέκτησαν την 33η και 40η θέση αντίστοιχα. Το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού συνεχάρη τους αθλητές για αυτή την προσπάθεια. Η δουλειά στις εγκαταστάσεις στο Μικρολίμανο, θα συνεχιστεί με μεγαλύτερο ενδιαφέρον και θέληση για διάκριση αλλά και την ανάδειξη νέων νεαρών πρωταθλητών στο χώρο της ιστιοπλοΐας.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :