Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ... ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗ ΡΟΜΑ!



Ανατροπή σκηνικού λίγο πριν την ...εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου, καθώς ο τεχνικός διευθυντής της Ρόμα ανακοίνωσε πως ο Χουάν Μανουέλ Ιτούρμπε θα παραμείνει στην ομάδα, παρόλο που φαινόταν πως ήταν ένα βήμα μακριά από την Τζένοα!

Τις τελευταίες μέρες, ο ποδοσφαιριστής των «τζιαλορόσι» συνδέθηκε αρκετές φορές με τους Γενοβέζους και μάλιστα υποστηρίχθηκε πως η πρότασή τους έγινε αποδεκτή και ο παίκτης -το όνομα του οποίου "έπαιξε" για λίγο και στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού- θα πήγαινε στο «Λουίτζι Φεράρις» ως δανεικός.

Ωστόσο, το γεγονός πως οι οπαδοί των Ρωμαίων αντέδρασαν -αρνητικά- οδήγησε την ομάδα σε... δεύτερες σκέψεις και σήμερα (30/8), λίγο πριν την αναμέτρηση με τη Γιουβέντους στο «Ολίμπικο», ο αθλητικός διευθυντής, Βάλτερ Σαμπατίνι, ανακοίνωσε πως ο Ιτούρμπε δεν πρόκειται να αποχωρήσει!

Ο λόγος είνα πως... θεωρείται πολύ σημαντικός για την ομάδα.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :