Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!



Μόνο ένας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού δεν έχασε λεπτό από τα επτά φιλικά της προετοιμασίας των ερυθρόλευκων σε Αυστρία, Τουρκία και Ολλανδία.

Διάφορες συγκυρίες, αλλά και η δική του παρουσία στις προπονήσεις τον έκαναν στην κυριολεξία βασικό και... αναντικατάστατο. Ο λόγος για τον Τάσο Αυλωνίτη, ο οποίος έβγαλε και τα επτά 90λεπτα στα φιλικά του Ολυμπιακού και αυτή φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή!

Φυσικά το γεγονός αυτό είχε να κάνει και με την απουσία λύσεων, μετά τους τραυματισμούς των Μποτία και Σιόβα και ενώ ακόμα δεν έχουν γίνει οι μεταγραφές που χρειάζονται στο ρόστερ του Θρύλου στη συγκεκριμένη θέση, αλλά και στη δική του θέληση και προσπάθεια να καθιερωθεί στον Θρύλο.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το εγκώμιο του νεαρού αμυντικού των ερυθρόλευκων, έπλεξε και ο Μάρκο Σίλβα, λίγο πριν ολοκληρωθεί η προετοιμασία των νταμπλούχων στο εξωτερικό.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :