Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ... ΔΙΠΛΑΡΟ;



Απίστευτη ανατροπή στην υπόθεση του Νίκου Δίπλαρου, ο οποίος αναμένεται να πάρει... συγχωροχάρτι που δήλωσε Ολυμπιακός και να παραμείνει στην ΑΕΚ.

Μεγάλος ντόρος έγινε τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με τις δηλώσεις του Νίκου Δίπλαρου που ανέφερε πως η ΑΕΚ είναι… σκαλοπάτι για να συνεχίσει την καριέρα του είτε στον Ολυμπιακό είτε στον Παναθηναϊκό, ενώ δήλωσε οπαδός του Ολυμπιακού, όπως σας ενημερώσαμε.

Αρχικά, οι άνθρωποι της Ένωσης έδειχναν αποφασισμένοι να λύσουν τη συνεργασία τους με τον νεαρό παίκτη, ωστόσο με την κατάσταση να ηρεμεί ύστερα από αρκετές ημέρες, δεν αποκλείεται τελικά να μείνει στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ.

Ο νεαρός είχε συνάντηση με τους διοικούντες την ΑΕΚ και οι εξηγήσεις του φαίνεται να ...έπεισαν πως οι δηλώσεις του διαστρεβλώθηκαν. Όλα αυτά σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας του, έχουν αλλάξει το κλίμα υπέρ του, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Άλλωστε, πρόκειται για έναν παίκτη με μεγάλες πιθανότητες εξέλιξης και το ενδεχόμενο να γίνει ένας από τους κορυφαίους Έλληνες παίκτες, η ΑΕΚ θα του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία, καθώς στο μέλλον, θα ήταν αρκετά πιθανό να… τραβάει τα μαλλιά της αν τον είχε αφήσει ελεύθερο.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :