Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ... ESPN (PHOTOS)



Η στατιστική υπηρεσία του ESPN γνωστοποίησε τις πιθανότητες που δίνει σε κάθε ομάδα του Champions League για πρόκριση.

Έχοντας... άμεσα αντανακλαστικά, η στατιστική υπηρεσία του ESPN γνωστοποίησε τις πιθανότητες που έχει κάθε ομάδα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε έναν πίνακα, στον οποίο αναφέρει τα ποσοστά. Το Win Pot σημαίνει να βγει πρώτη, το Advance Pot να προκριθεί στους «16» ενώ το Europa Pot να συνεχίσει στο Europa League.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό λοιπόν, δίνει περισσότερες πιθανότητες στο να τερματίσει τρίτος στο γκρουπ (48.8%), 30.1% να περάσουν οι ερυθρόλευκοι στην επόμενη φάση και 4.1% στο να τερματίσουν ως πρώτοι, απέναντι σε Μπάγερν Μονάχου, Άρσεναλ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Στον όμιλο του... θανάτου, ο οποίος είναι ο τέταρτος και εμπεριέχει τις Γιουβέντους, Σίτι, Σεβίλλη και Γκλάντμπαχ, τα πάντα φαντάζουν ανοιχτά. Το πιο ξεκάθαρο φαβορί για την πρωτιά, είναι η Μπαρτσελόνα με ποσοστό 90.1%.

Δείτε αναλυτικά:



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :