Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

ΒΡΗΚΕ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ... «STAND BY» Ο ΝΤΙΟΠ!



Τα χέρια με την Εσπανιόλ για τριετές συμβόλαιο έχει δώσει ο Πάπε Ντιόπ, ωστόσο, η μεταγραφή του θα ανακοινωθεί όταν οι Καταλανοί ολοκληρώσουν τις κινήσεις τους για την μεσοεπιθετική γραμμή.

«Έτοιμο» έχουν τον Πάπε Ντιόπ στην Εσπανιόλ. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός μέσος απάντησε θετικά στην πρόταση των Καταλανών, ωστόσο, η μεταγραφή του δεν θα επισημοποιηθεί άμεσα.

To μέτωπο που... καίει αυτή την στιγμή την ομάδα είναι η μεσοεπιθετική γραμμή. Στην Εσπανιόλ θέλουν να προχωρήσουν άμεσα στην απόκτηση δύο παικτών με δημιουργικές ικανότητες και προκειμένου να μην ρισκάρουν να... «ξεφύγει» το μπάτζετ, έχουν stand by τον Αφρικανό, που είχε "παίξει" πολύ τα τελευταία δυο χρόνια για τον Ολυμπιακό, ενώ τις τελευταίες μέρες "ακούγεται" και για τον Παναθηναϊκό.

Εφόσον ενεργοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών, ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με ετήσιες απολαβές στις 750.000 ευρώ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :