Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΦΙΛΙΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ... ΔΟΚΙΜΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. 0-0



Φιλική αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα έδωσε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο Ρέντη ο Ολυμπιακός, κάτω από αφόρητη ζέστη. Η θερμοκρασία ξεπερνούσε ακόμη και τους 33 βαθμούς Κελσίου δυσκολεύοντας αρκετά τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων.

Οι ερυθρόλευκοι παραχώρησαν αυτό το φιλικό παιχνίδι προκειμένου να διατηρηθούν σε φόρμα αυτοί που δεν αγωνίζονται με τις εθνικές τους ομάδες, αφού οι διεθνείς είναι φυσικά με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα και παίρνουν τον δικό τους χρόνο συμμετοχής.

Το φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης έληξε ισόπαλο 0-0, με τις δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες τους και τις καλές στιγμές τους και τον Μάρκο Σίλβα να δοκιμάζει κάποια συστήματα και τακτικές, ενώ αγωνίστηκαν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Θρύλου, Ερνάνι και Ιντέγε, που χρησιμοποιήθηκαν από τον Πορτογάλο τεχνικό στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός δεν σταματάει τη δουλειά του, το φιλικό διεξήχθη για να βγουν ακόμα περισσότερα συμπεράσματα, με τους παίκτες πλέουν να έχουν κάποιες ημέρες στη διάθεσή τους από εδώ και πέρα, πριν επανέλθουν και ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τα παιχνίδια με Πλατανιά και Μπάγερν.

Η ενδεκάδα της ομάδας μας: Ρομπέρτο, Τσιμίκας, Μποτία, Αυλωνίτης, Σάλιακας, Μανιάτης, Τζανδάρης, Φουστέρ, Σεμπά, Πάρντο, Πουλίδο.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν επίσης οι Σιόβας, Σαλίνο, Καμπιάσο, Κολοβός, Γιαννιώτας, Ερνάνι και Ιντέγε.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :