Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

100ΑΡΗΣΕ Ο ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ... ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΜΠΑΓΕΡΝ


Με… φόρα από το προηγούμενο παιχνίδι της Μπάγερν Μονάχου με την Βόλφσμπουργκ, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, σκόραρε αυτή τη φορά δύο φορές μέσα σε δώδεκα λεπτά (51’ και 63’) και άνοιξε τον δρόμο για την ομάδα του, προκειμένου να φτάσει στην άνετη εκτός έδρας νίκη με 3-0 επί της Μάιντς.

Μάλιστα, με το πρώτο του γκολ, έφτασε τα... 100 στη Μπουντεσλίγκα. Το τρίτο, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα, διαμόρφωσε ο Κομάν στο 68’.

Οι Βαυαροί, που έχασαν και πέναλτι με τον Μίλερ (21'), έκαναν το «7 στα 7», συνεχίζουν να οδηγούν μόνοι τους την κούρσα στη Μπουντεσλίγκα και πλέον απέχουν μια νίκη από την ισοφάριση του ρεκόρ με οχτώ νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο ξεκίνημα, που είχαν κάνει τη σεζόν 2012-13. Και θα έχουν την ευκαιρία να το πετύχουν την μεθεπόμενη Κυριακή, υποδεχόμενοι τη Μπορούσια Ντόρτμουντ στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Η σύνθεση της Μπάγερν: Νόιερ, Λαμ, Ραφίνια, Αλάμπα, Αλόνσο, Μαρτίνες (67' Μπόατενγκ), Κόστα (70' Γκέτσε), Αλκαντάρα, Μίλερ (58' Βιντάλ), Λεβαντόφσκι, Κομάν

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :