Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΟΚ ΚΑΙ ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΜΕ 18ΧΡΟΝΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ!



Στο πένθος βυθίστηκε η ποδοσφαιρική οικογένεια της Βέροιας και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα από τον άδικο χαμό του Στέλιου Μαρκούση.

Ο 18χρονος τερματοφύλακας της Κ-20 της ομάδας της Ημαθίας ακολουθούσε το πρόγραμμα της επαγγελματικής ομάδας όταν συνέβη το μοιραίο.

Ο νεαρός τερματοφύλακας γυμνάσθηκε σήμερα για πρώτη φορά στην καριέρα του με την πρώτη ομάδα και συμμετείχε στο πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους γκολκίπερ υπό την επίβλεψη του γυμναστή τερματοφυλάκων.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής εντελώς ξαφνικά σωριάστηκε στο έδαφος από ανακοπή καρδιάς και αυτόματα σήμανε συναγερμός.

Άμεσα έφτασε ασθενοφόρο που παρέλαβε τον νεαρό τερματοφύλακα και παρά τις πρώτες βοήθειες που δόθηκαν δεν κατάφερε να μείνει στην ζωή...

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως είναι φυσιολογικό, αυτές τις πρώτες ώρες επικρατεί η απόλυτη «παγωμάρα» στην ομάδα και την τοπική κοινωνία ενώ αυτό που προκύπτει από την ΠΑΕ είναι ότι όλοι οι νεαροί της Κ20 και των άλλων τμημάτων υποδομής έχουν υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις πριν από την έναρξη της προετοιμασίας και μάλιστα σε ένα παιδί που διαπιστώθηκε πρόβλημα «κόπηκε» μετά από απόφαση των γιατρών και των προπονητών.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :