Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2015-2016!



Πραγματοποιήθηκε στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού η πρώτη συνάντηση των τμημάτων των Πολεμικών Τεχνών που λειτουργούν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (4/9) στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού, η πρώτη επίσημη συνάντηση που σηματοδοτεί την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν 2015-2016, για τα τμήματα των Πολεμικών Τεχνών που λειτουργούν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο «Γ. Καραϊσκάκης». Πριν την έναρξη της συνάντησης τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός. και το παρών έδωσαν σύσσωμα τα τεχνικά επιτελεία. Συγκεκριμένα οι προπονητές του Ταε Κβο Ντο, Μιχάλης Μουρούτσος, Νίκος Κυρίτσης, της Πυγχαμίας, Βαγγέλης Παπουτσάκης, Αντωνία Παπουτσάκη του Κικ Μποξινγκ Βλαδίμηρος Ναζαρένκο, Ισίδωρος Μπινίκος και της Καποέιρα ο ινστράκτορ Μουράλια.
Η Γενική Διευθύντρια του Ολυμπιακού και έφορος των Πολεμικών Τεχνών, κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους (προπονητές, αθλητές και γονείς) παρουσίασε τον προγραμματισμό ενόψει της νέας σεζόν και αναφέρθηκε σε ορισμένα οργανωτικά θέματα με γνώμονα την καλύτερη δυνατή ενημέρωση.

Τέλος τοποθετήθηκαν και οι προπονητές των τμημάτων οι οποίοι παρουσίασαν τα προγράμματα που θα ισχύουν τη νέα σεζόν και έθεσαν τους αγωνιστικούς στόχους.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :