Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΙΑ ΤΟ «4Χ4» ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ Ο ΘΡΥΛΟΣ


Το πρώτο από μία σειρά δύσκολων και απαιτητικών αγώνων δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει τη Skoda στην Ξάνθη και θέλει να συνεχίσει νικηφόρα στο πρωτάθλημα πετυχαίνοντας το "4Χ4".

Την αήττητη Ξάνθη, η οποία δεν έχει δεχθεί γκολ στο φετινό πρωτάθλημα αντιμετωπίζει εκτός έδρας απόψε ο Ολυμπιακός για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (20:30, Novasports 2).

Ουσιαστικά το παιχνίδι με τους Ακρίτες είναι το πρώτο από μία σειρά δύσκολων αγώνων που ακολουθούν για τους ερυθρόλευκους, αφού το επόμενο διάστημα θα αντιμετωπίσουν την Άρσεναλ εκτός έδρας, τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ, τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, τη Βέροια εκτός, τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και την Μπάγερν στο Μόναχο.

Ωστόσο, η σημερινή αναμέτρηση με την ομάδα του Λουτσέσκου αποκτά χαρακτήρα... άμεσης προτεραιότητας, με στόχο να συνεχιστεί το νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα που θα βοηθήσει την ψυχολογία των ερυθρόλευκων εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα των νταμπλούχων Ελλάδας. Την ερυθρόλευκη εστία θα υπερασπιστεί ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβα και Σαλίνο.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Μιλιβόγεβιτς και Καμπιάσο, με τους Ερνάνι και Ντουρμάζ στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ιντέγε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Μποτία, Φινμπόγκασον, Κασάμι, Κολοβός, Μαζουακού, Πάρντο και Σεμπά.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :