Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ : ΕΧΟΥΜΕ... ΤΑ ΠΑΝΤΑ!



Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για την πορεία της Εθνικής Ελλάδας στο Eurobasket 2015 (05-20/09) και στάθηκε στην καλή άμυνα που μπορεί να παίξει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του 2ου αρχηγού του Ολυμπιακού στη LiveSport:

“Έχουμε ταλέντο, εμπειρία, έχουμε τα πάντα…Αν καταφέρουμε να συνδυάσουμε όλες τις αρετές, που έχει αυτή η ομάδα, είμαστε ικανοί για κάτι μεγάλο στη φετινή διοργάνωση. Θεωρώ πως είμαστε μία ομάδα, που έχει πλήρες ρόστερ. Έχουμε παίκτες με προσωπικότητα, οι οποίοι έχουν κερδίσει πάρα πολλά στη ζωή τους και έχουν πολλές επιτυχίες. Διαθέτουμε καταξιωμένους παίκτες στην Euroleague και παίκτες με πλούσιες παραστάσεις από το ΝΒΑ”, ήταν τα πρώτα λόγια του φόργουιορντ του Ολυμπιακού.

Ο Πρίντεζης συνέχισε λέγοντας: “Φέτος ξεκινάμε κατά ένα μεγάλο βαθμό από την άμυνα. Έχουμε τα προσόντα και τη διάθεση και τα χέρια να παίξουμε όλοι καλή άμυνα, αλλά φυσικά πρέπει να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο στον τομέα αυτό κατά τη διάρκεια του τουρνουά, ώστε να βρούμε εύκολα καλάθια, αιφνιδιασμούς και κατ’ επέκταση ψυχολογία και ρυθμό”.

Ο διεθνής φόργουορντ ακόμα υποστήριξε πως άλλαξαν κάπως τα πράγματα στον τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού ενώ μίλησε και για το ρόλο του: “Ίσως έχουμε αλλάξει λίγο στυλ παιχνιδιού σε σχέση με το περσινό Μουντομπάσκετ, αλλά όλα θα φανούν στις λεπτομέρειες και στα νοκ άουτ παιχνίδια. Το σημαντικότερο είναι να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι στη νοκ άουτ φάση. Η ομάδα έχει απαιτήσεις από εμένα. Θέλω και εγώ να αγωνίζομαι όσο καλύτερα μπορώ, ώστε να κάνω μία καλή χρονιά και με την Εθνική. Και πέρυσι ήμουν σε καλή κατάσταση, αλλά δεν συνδυάστηκε με κάποια επιτυχία. Το σημαντικό δεν είναι το πόσο καλά θα παίξω εγώ, αλλά η ομάδα. Οι ομάδες είναι αυτές που κερδίζουν, ιδιαίτερα σε μικρό χρονικό διάστημα, όπου δεν έχουν πολύ χρόνο να δεθούν”.

Τέλος, αναφέρθηκε στις ομάδες που ο ίδιος ξεχωρίζει: “Από τον όμιλο μας, ξεχωρίζω την Κροατία γιατί έχει πλούσιο ταλέντο και είναι και γηπεδούχος. Γενικότερα, θεωρώ πως φαβορί για ένα μετάλλιο είναι η Γαλλία, η Ισπανία και η Σερβία“.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :