Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΠΙΑΤΣΑ


Την ικανοποίησή του για το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στο πρώτο του φιλικό για τη νέα σεζόν κόντρα στην Παναχαϊκή, εξέφρασε ο Ρομπέρτο Πιάτσα.

Συγκεκριμένα ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε:

«Έπρεπε να βελτιώσουμε το σύστημα μέσα στο γήπεδο. Έπαιξαν όλοι οι παίκτες εκτός από τον Γαλιώτο, αλλά εντάξει δυο πασαδόροι είναι αρκετοί αυτή τη στιγμή. Πρέπει να κατανοήσουμε ότι η πιο σημαντική μπάλα κάθε φορά είναι η επόμενη, όχι η προηγούμενη. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι για το παρελθόν αλλά μπορούμε να αλλάξουμε το μέλλον μας. Πρέπει να μάθουμε αυτό το μάθημα. Για τον Τσουκ είναι θετικό ότι έπαιξε καλύτερα προς το τέλος αυτό σημαίνει ότι ήθελε χρόνο στο γήπεδο. Είμαστε ομάδα που χτίζεται τώρα, πρέπει ο ένας να βοηθάει τον άλλο και μερικές φορές δεν το είδα αυτό. Αλλά για σήμερα είμαι ευχαριστημένος. Μετά το 2ο σετ έβγαλα τον Ταμπουρατζή και η πίσω ζώνη μας χαλάρωσε. Στα φιλικά παιχνίδια η προσοχή μας πρέπει να είναι στην τακτική μας και όχι στον αντίπαλο. Πρέπει να μάθω πρώτα από όλα τους παίκτες μου και μετά το ελληνικό πρωτάθλημα. Ύστερα θα μπορώ να περάσω και κάποια πράγματα στους παίκτες».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :