Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΙΔΕ... ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ Ο ΣΙΛΒΑ (ΡΗΟΤΟS)


Την ευκαιρία να πάρει μία... γεύση από την αγωνιστική κατάσταση του ΠΑΟΚ, εν όψει του επερχόμενου αγώνα της Τούμπας είχε ο Μάρκο Σίλβα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής στις εξέδρες του γηπέδου του Περιστερίου, όπου παρακολούθησε την αναμέτρηση των προσεχών αντιπάλων των νταμπλούχων Ελλάδας στην Super League κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου.

Βέβαια, ο Μάρκο Σίλβα είχε τη δυνατότητα να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα και για τον Ατρόμητο, με τον οποίο ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος την όγδοη αγωνιστική.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε τη δυνατότητα να «τσεκάρει» τυχόν αδυναμίες της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ενόψει του επερχόμενου ματς της Τούμπας, έχοντας μαζί του, τον στενό του συνεργάτη Πάουλο Ρίφα, όπως επίσης και τον αναλυτή των ερυθρόλευκων Αντώνη Λεμονάκη.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :