Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

ΧΩΡΙΣ ΛΟΤΖΕΣΚΙ ΑΛΛΑ ΜΕ... ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ Ο ΘΡΥΛΟΣ!


Χωρίς τον Ματ Λοτζέσκι, αλλά με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ στη δωδεκάδα, θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός την Κυριακή (27/9) στο τελευταίο του φιλικό στο τουρνουά του Ζαντάρ.

Την απόφαση να προφυλάξει τον Ματ Λοτζέσκι πήρε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ενόψει του τελευταίου φιλικού των ερυθρόλευκων στο τουρνουά του Ζαντάρ, την Κυριακή (27/9).

Ο Αμερικανός με το βελγικό διαβατήριο ένιωσε ένα σφίξιμο στη μέση στην αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου (που ήταν και ο λόγος που αγωνίστηκε τόσο λίγο), ωστόσο οι ενοχλήσεις δεν υποχώρησαν ούτε το Σάββατο (26/9) και έτσι δεν κατάφερε να λάβει μέρος στην προπόνηση.

Έτσι ο «Λότζο» δεν θα αγωνιστεί καθόλου αύριο και θα παρακολουθήσει από την άκρη του πάγκου την αναμέτρηση παρέα με τους Βασίλη Σπανούλη, Γιώργο Πρίντεζη και Ντάνιελ Χάκετ. Αντίθετα, στη δωδεκάδα θα είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Σέρβος δεν είναι τόσο… κουρασμένος από το Ευρωμπάσκετ και έτσι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι πολύ πιθανό να του δώσει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής με τα ερυθρόλευκα, ελλείψει βέβαια και του Οθέλο Χάντερ, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα λόγω του τραυματισμού του.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :