Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟ ΠΑΛΕΨΕ Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΑΛΛΑ... ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ!



Ο κατήφορος συνεχίζεται για την Εθνική Ελλάδας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα γνώρισε ακόμα μία ήττα στην έδρα του από την Φινλανδία με 0-1 στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2016. Παρόλο που εμφανίστηκε κάπως καλύτερη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, η Εθνική έφαγε γκολ στη μόνη ευκαιρία της Φινλανδίας και συνέχισε τον... κατήφορο με μια ακόμα ντροπιαστική ήττα.

Ο μοναδικός που... διασώθηκε ήταν ο Κώστας Φορτούνης! Ο μέσος του Ολυμπιακού ξεχώριζε και ήταν ο καλύτερος παίκτης της Ελλάδας με διαφορά μέσα στο γήπεδο...

Μάλιστα ήταν ο μοναδικός που απείλησε σοβαρά την αντίπαλη εστία και από καθαρή ατυχία δεν κατάφερε να σκοράρει ο μέσος των ερυθρόλευκων, ο οποίος "πάλεψε" όσο μπορούσε σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, αν και χρησιμοποιήθηκε μόνο για ένα ημίχρονο από τον Κώστα Τσάνα στη φυσική του θέση, δηλαδή ως καθαρό δεκάρι. Στην επανάληψη μεταφέρθηκε στα πλάγια και πιο συγκεκριμένα ως αριστερό εξτρέμ, με οδηγία να συγκλίνει προς τη μεγάλη περιοχή. Ακόμα και έτσι όμως, προσπάθησε όσο μπορούσε για το καλύτερο...

Συνολικά οι παίκτες του Κώστα Τσάνα παρουσιάστηκαν χωρίς διάθεση και φαντασία ενώ και αμυντικά η εικόνα στη μοναδική κλασική ευκαιρία των Φινλανδών θύμισε... ερασιτεχνικού σωματείου, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να σκοράρουν και να περάσουν και αυτοί με νίκη από το «Γ. Καραϊσκάκης».

Με αυτό το αποτέλεσμα, φυσικά, η Ελλάδα αποκλείστηκε και μαθηματικά από τα τελικά του Euro 2016.

Ελλάδα (Κώστας Τσάνας, 4-2-3-1): Καρνέζης – Βύντρα, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας – Τζιόλης, Σάμαρης (86’ Ταχτσίδης) – Αραβίδης (68’ Κονέ), Φορτούνης, Καρέλης (77’ Φούντας)– Μήτρογλου.

Στον πάγκο οι: Καπίνο, Βελλίδης, Γιαννούλης, Μανωλάς, Μόρας, Κίτσιου, Φετφατζίδης, Πλατέλλας.

Φινλανδία (Μάρκου Κανέρβα, 4-4-1-1): Χραντέσκι - Αρκιβούο, Χάλστι, Αραγιούρι, Ούρονεν - Ρινγκ, Σπαρβ, Τοΐβιο, Χετεμάι – Χαμαλάινεν (46’ Σαντίκ, 79’ Ματίλα) – Πούκι (67’ Πογιανπάλο)




Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :