Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΤΣΙ ΕΙΔΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ Ο ΒΕΡΓΕΤΗΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΝΑΝΙ, ΙΝΤΕΓΕ ΚΑΙ ΚΑΜΠΙΑΣΟ!

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Στάικος Βεργέτης για όσα είδε στο σημερινό φιλικό του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης στο Ρέντη.

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, έκανε ειδική αναφορά στους Ερνάνι, Ιντέγε και Καμπιάσο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στάικος Βεργέτης -μεταξύ άλλων- στο "ΣΠΟΡ FM 94,6" και την εκπομπή «Αποκάλυψη τώρα» :

Για το υψηλών απαιτήσεων φιλικό ματς κόντρα στον Ολυμπιακό:

«Σκέφτηκα όταν έγινε η πρόταση για το φιλικό με τον Ολυμπιακό ότι πρόκειται για μια ομάδα πολύ δυνατή που θα μας επιτρέψει να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα για τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις. Έπρεπε να δοκιμάσουμε δύο συστήματα. Πήγε πολύ καλά, ήταν ένα πετυχημένο φιλικό, παρά την υψηλή θερμοκρασία. Είδαμε κατάματα αυτά που προετοιμάζουμε στις προπονήσεις, να βγαίνουν και στο γήπεδο, και τακτικά και στις θέσεις που βάλαμε τους παίκτες».

Για την εικόνα του Ολυμπιακού και των παικτών:

«Ο Ολυμπιακός μου άρεσε πολύ. Οι πιτσιρικάδες, ειδικά δύο παιδιά με εντυπωσίασαν. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για τον Καμπιάσο. Τα δύο νέα πρόσωπα έδειξαν πολύ καλά ατομικά στοιχεία. Δίκαια βρίσκονται στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Ξέρουν τις θέσεις, πώς θα κινηθούν. Ο Ερνάνι έδειξε ότι διαθέτει υψηλή ταχύτητα και καλή τεχνική. Ο Ιντέγιε έδειξε ότι μπορεί να γεμίσει την περιοχή, να υποδέχεται την μπάλα και να εκμεταλλεύεται τους συμπαίκτες του. Ωστόσο, φυσιολογικά θέλουν χρόνο για να ενταχθούν στο σύνολο της ομάδας».

Για την ποιότητα του Καμπιάσο:

«Σε αυτούς τους παίκτες κοιτάζω την ταχύτητα των αποφάσεών του. Έπαιζε με τη μία, “φωτογράφιζε” το γήπεδο, ήξερε από πριν πού θα δώσει την μπάλα. Παίζει πολύ κάθετο ποδόσφαιρο που θα ανεβάσει ταχύτητα τον Ολυμπιακό».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :