Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΞΑΝΑ ΕΚΤΟΣ ΛΟΓΩ... ΜΕΘΗΣ Ο ΒΙΔΑΛ ΤΗΣ ΜΠΑΓΕΡΝ!



Ο Αρτούρο Βιδάλ έμεινε εκτός Εθνικής Χιλής, επειδή σύμφωνα με εφημερίδα της πατρίδας του εμφανίστηκε... και πάλι υπό την επήρεια αλκοόλ.

Μυαλό δεν λέει να βάλει ο μέσος της Μπάγερν, ο οποίος προφανώς αντιμετωπίζει σοβαρό θέμα με το ποτό. Μετά το περιστατικό του περασμένου Ιουνίου, όταν κατά τη διάρκεια του Κόπα Αμέρικα τράκαρε με το αυτοκίνητο του υπό την επήρεια αλκοόλ, όπως σας είχαμε ενημερώσει, ήρθε και νέο περιστατικό να προστεθεί στο ήδη προβληματικό προφίλ του.

Ο μέσος της ευρωπαϊκής αντιπάλου του Ολυμπιακού βρέθηκε στη Χιλή για λογαριασμό της Εθνικής, αλλά τελικά έμεινε... εκτός αποστολής και έφυγε από το ξενοδοχείο της ομάδας.

Επισήμως έγινε δήλωση για οικογενειακούς λόγους, αλλά η εφημερίδα της χώρας «Marcurio» έγραψε μετά... βεβαιότητας, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", ότι ο Βιδάλ έφτασε στο ξενοδοχείο πολύ μεθυσμένος και τον έδιωξε ο κόουτς, Χόρχε Σαμπάολι.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :