Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΜΕΓΑΛΗ... ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΟΥΕΛ! (ΡΗΟΤΟ)


Όλα έδειχναν πως ο Τζος Πάουελ είχε… ξεμπερδέψει με το παικτικό κομμάτι του μπάσκετ και θα ασχολιόταν μόνο με την προπονητική. Άλλωστε πέρυσι εργάστηκε στους Ρόκετς ως κόουτς ανάπτυξης των παικτών, όπως σας είχαμε ενημερώσει.

Σύμφωνα με το "yahoosports" όμως, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού υπέγραψε με τους Μιλγουόκι Μπακς μη εγγυημένο συμβόλαιο και θα προσπαθήσει μέσα από το trainign camp να... πείσει τον Τζέισον Κιντ να του εγγυηθεί μία σεζόν και να γίνει συμπαίκτης με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για φέτος!

Ο πρώην σέντερ των ερυθρόλευκων και πρωταθλητής ΝΒΑ και Ευρώπης (ένας από τους λίγους) δεν είναι άλλωστε και μεγάλος. Μόλις 32 ετών. Προφανώς άρπαξε την ευκαιρία με τους Ρόκετς, αλλά τώρα... φαίνεται πως δεν αντέχει μακριά από το παρκέ. Οι Μπακς πήραν φέτος για βασικό σέντερ τον Γκρεγκ Μονρό, αναπληρωματικός θα είναι ο Τζον Χένσον, ενώ υπάρχει και ο Λάρι Σάντερ που πέρυσι τους εγκατέλειψε με ψυχολογικά προβλήματα. Ίσως για αυτό να πάει, αν επιβεβαιωθεί φυσικά η πληροφορία.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :