Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ «ΚΛΕΙΔΙ» ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΠΟΨΕ...


Στη σημασία που έχει αποκτήσει για τον Ολυμπιακό η διεξαγωγή δυνατών φιλικών παιχνιδιών τη δεδομένη χρονική στιγμή, αναφέρθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά το τέλος της φιλικής επικράτησης επί της Νταρουσάφακα με 57-61, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσήλωση των παικτών του κυρίως στο αμυντικό «κομμάτι».

Αναλυτικά ο Σφαιρόπουλος είπε:

«Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό να παίζουμε δυνατά παιχνίδια αυτή την εποχή και αυτό κόντρα στην Νταρουσάφακα ήταν δύσκολο και δυνατό παιχνίδι. Κρατήσαμε πολύ χαμηλά τους αντιπάλους μας στο σκοράρισμα, μόνο στην τρίτη περίοδο δεν παίξαμε άμυνα όπως θέλαμε, αλλά γενικά η άμυνα μας ήταν καλή και αυτό ήταν το “κλειδί” για εμάς απόψε» ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή του Θρύλου, για να προσθέσει:

« Είτε κερδίζαμε είτε χάναμε, δεν έχει σημασία αυτή τη στιγμή, αυτό που μας νοιάζει είναι οι παίκτες μας να καταλάβουν τι θέλουμε και στις δύο πλευρές του παρκέ και να βάλουμε τους νέους παίκτες στο σύστημα της ομάδας. Επίσης θέλουμε αυτοί που έπαιξαν στο Ευρωμπάσκετ να μπουν ομαλά στην ομάδα. Θεωρώ πως η εικόνα μας ήταν καλή γενικά. Πλέον επιστρέφουμε στη βάση μας, στο γήπεδο μας για να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :